onsdag den 24. august 2011

Pasta á la tømmermænd :o)

Som nævnt var i Portvinsklub i lørdags. Det var første gang i 1 år, at jeg fik alkohol (udover ½ glas vin 2 gange), og det betød "naturligvis" at jeg havde en lille bitte smule tømmermænd søndag :o) Det betød også, at hvad end vi havde planlagt til aftensmad, blev lavet om for jeg havde kun lyst til pasta, og vi gad ikke at handle, så det blev baseret på, hvad vi havde i køleskabet, og det var virkelig lækkert :o)



Pasta med porrer, champignon og kalkunbacon (2. pers)
1 pakke kalkunbacon
250g champignon i skiver
1 stor porre i skivergnon
250g pasta
1 fed hvidløg
en sjat olie
1 håndfuld revet parmesan

Skær bacon i stykker og steg den på panden, og læg det på en tallerken imens porre og champignon steges på panden. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Dræn pastaen let (lad en smule vand sidde tilbage) og bland alle delene i panden. Tilsæt parmesan, og krydr med salt og peber. Lad det koge sammen et par minutter og server derefter straks.


2 kommentarer:

  1. Nej, hvor ser det lækkert ud :-)

    SvarSlet
  2. Hej Paulina,

    det smagte også vældig godt :o)

    knus
    Camilla

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...