mandag den 15. november 2010

Flødestuvet toscanakål med porrer + frikadeller

Dagens ret i går var en lækker, nem lille ret, som endnu en gang var fra Skagenfood.

Flødestuvet toscanakål med porrer (4 pers.)

  • 1 pk toscanakål
  • 3 stk porrer
  • 1 fed hvidløg
  • 25 g smør
  • 2,5 dl fløde
  • muskatnød
  • salt og peber
Skyl kålen godt, skær det groveste af ribberne af og rens porrer og hvidløg. Snit kålen i brede strimler, porrerne i ½ cm tynde skiver og hak hvidløget fint. Sauter porrer og hvidløg i smørret uden at det tager farve. Kom kålen ved og sauter videre til al væde er væk. Tilsæt så fløde og revet muskatnød og lad stuvningen koge sammen i et par minutter. Smag til med salt og peber og server straks til fx fisk, kød eller fjerkræ. Vi fik det med frikadeller til, og det smagte rigtig godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...